Популярне

У Рівненому плануються стратегічні проекти

Це стане можливим за сприяння Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України. Про це йшлося під час засідання регіонального комітету з економічних реформ за участю голови Держагенства Владислава Каськіва. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.

Відтак, Рівненщина матиме сприяння в залучені вітчизняного та іноземного капіталу. Таким чином в області домовлено впроваджувати шість стратегічних проектів, які визначені державою як пріоритетні. Це, зокрема, модернізація освіти, використання біомаси, технологічне оснащення «швидких» допомог, будівництво перинатального центру, оптового сільськогосподарського ринку й індустріального парку. Крім того, Держінвестпроект України супроводжуватиме три потужні іноземні інвестиційні проекти від Рівненщини, які на етапі реалізації потребують сприяння на столичному рівні. 
    Василь Берташ подякував за підтримку голові та представникам Держінвестпроекту України. Адже створення сприятливих умов для залучення інвестицій – це один із пріоритетів у роботі влади, наголосив очільник Рівненщини. За його словами, це є необхідною умовою для розвитку економіки краю, наповнення бюджетів, створення нових робочих місць, виконання соціальних програм, а отже добробуту населення.
    За результатами засідання регіонального комітету з економічних реформ Василь Берташ, Юрій Кічатий та Владислав Каськів підписали Угоду про співпрацю між облдержадміністрацією, обласною радою та Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України.

Пише sfera-tv.com.ua

Рівне

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією