Популярне

Білизна для жінки всеодно, що ядерна зброя для країни

Жінка у красивій нижній білизні набагато бажаніша для чоловіків, аніж навіть абсолютно оголена. Правильно підібрана білизна стане вашим надійним союзником і допоможе залишатися впевненою у собі навіть тоді, коли ви будете одягнені у домашній одяг.

Недаремно ж говорять: Гарний комплект білизни жінки – всеодно, що атомна зброя країни: невідомо до чого приведуть перемовини, але з нею почуваєшся впевненіше. Залежно від того, який у вас настрій і мета, ви можете варіювати вибір своєї білизни.
Пристрасна спокусниця
Така жінка живе емоціями, і цим все сказано. Любителька бурхливих сцен, красивих залицянь і не менш красивих розставань, вона завжди привертає до себе увагу чоловіків і часом викликає неабияку заздрість у жінок. Кожен день вона ніби виступає на сцені, однак, всерйоз закохавшись, здатна на найглибші і найщиріші почуття. Така бестія обирає насичені кольори, помітні прикраси, чуттєвий макіяж, але при цьому завжди знає міру. Вибір комплекту жіночої нижньої білизни для неї зазвичай не складає особливих труднощів. Вона точно знає, чого хоче і рідко коли проміняє чорно-червоні стринги на практичні бавовняні трусики
«Яскравість без тіні вульгарності» - ось її девіз.
Міс Провокація
Це вельми неоднозначна особа. У потрібний момент з легкістю обернеться наївною дурепою, але при нагоді ніколи не упустить можливості вивести співрозмовника на чисту воду. Чоловіки її обожнюють - за живий розум, почуття гумору і впевненість в собі. І за те, що з нею ніколи не буває нудно.
Жінка-провокація віддає перевагу речам з родзинкою, незалежно від того йде мова про одяг, аксесуари чи про білизну. Можливо, деякі комплекти білизни, які вона вибирає, не дуже-то практичні, але при цьому здатні справляти незабутнє враження на чоловіків, що, власне, для Міс Провокації і треба.
Мінімалістка
Мінімалістичне чорне або рожеве в мереживах? Стрінги або витриманий стиль ретро? І перше, і друге, і третє!
Вона вважає за краще мінімум деталей, які справлять максимальний ефект. Каже «рідко, але влучно», одягається скромно, але зі смаком. Мінімалістка завжди знає свою мету і йде до неї прямим шляхом, будь то крісло боса, пропозиція руки і серця від мільйонера або докторська дисертація. І, що характерно, завжди отримує бажане. Якщо, звичайно, дуже сильно цього хоче.
У випадку з білизною мінімалісткам можна порадити залишатися вірною своєму стилю і вибирати строгі комплекти білизни з дорогих, приємних на дотик тканин. Перевірено: встояти перед такою елегантною сексуальністю неможливо!
Ніжність і грація
Дівчина, що викликає у чоловіків єдине бажання - забрати в розкішний палац і оточити турботою до кінця життя. Справляє враження неземного створення, крихкого і беззахисного. Враження нерідко буває оманливим, втім, супутника життя нашої красуні знати про це зовсім необов’язково.
Білизна для ніжної дівчини повинна бути, зрозуміло, ніжною! Персикові і рожеві тони, м’які тканини, тонке мереживо. Ніяких трусиків в ромашку! Адже в сучасних реаліях ніжність повинна йти рука об руку з неприкритою сексуальністю - лише в цьому випадку вдасться навіки підкорити чоловіче серце.
Ваша білизна – ваш союзник на шляху до бажаної мети.
 

Ірина Бучковська
Всі статті автора

7+Я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією