Популярне

Подорожуйте разом з Terra Incognita

Ви мрієте провести час за містом? Кемпінг стає все більш популярним видом відпочинку, але не всі знають, що взяти з собою в таку подорож. Туристичні та кемпінгові приналежності — незамінне спорядження в інвентарі кожного туриста.

Вибираючи похід, слід подбати навіть про достатнє зволоження. Влітку нам в цьому допоможуть пляшки з водою і пакети для води з легкого пластика. У нашій пропозиції є сумки для води, сумісні з багатьма рюкзаками, тому вам не потрібно зупинятися і знімати рюкзак, щоб попити води. Взимку не забудьте взяти з собою термос. Гарячий чай не раз рятував життя, зігріваючи замерзлих мандрівників. Які ще дорожні аксесуари варто взяти з собою в рюкзак? Багатофункціональний кишеньковий ніж просто необхідний кожному туристу. Консервний ніж, пінцет і ножиці можуть стати в нагоді в поїздці частіше, ніж ви думаєте.

Для любителів кемпінгу — похідні приналежності!

Для любителів кемпінгу ми підготували колекцію кемпінгового приладдя, необхідного для кожного табору. Незалежно від того, чи плануєте ви поїздку на вихідні або більш тривалу поїздку, ви повинні озброїтися термосом, набором туристичного посуду або функціональним кишеньковим ножем. Серед аксесуарів для кемпінгу в нашому магазині Терра Інкогніта ви також знайдете практичного пальника і легкий туристичний посуд, в якому можна приготувати смачні страви. Також не забувайте про кремені, це один з тих туристичних аксесуарів, про який ми забуваємо, і, на відміну від сірників і запальничок, він надійний!

Ми працюємо з кращими виробниками, тому туристичні аксесуари в нашій пропозиції гарантують надійність і роблять подорож незабутньою пригодою. В інтернет-магазині Terra Incognita ви знайдете все необхідне для кемпінгу і походів в будь-яку поїздку.

Крім усього перерахованого вище в пропозицію магазину входить:

Всі ці та багато інших товарів ви можете купити в інтернет-магазині Terra Incognita. Досвідчені співробітники допоможуть підібрати трекінгове альпіністське або лижне спорядження як для новачків, так і для досвідчених туристів. У нашому магазині ми з радістю порадимо вам, як зібрати комплект для скі-туру: лижі, кріплення, палиці, адаптовані до ваших потреб і навичок. Ласкаво просимо на наш сайт! Також існують і фізичні магазини туристичного спорядження Terra Incognita в містах: Одеса, Київ та Львів.

Бізнес

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Чер
12
Знайшовши якість і захист: де купити найкращі плівки для ламінування

Чи часто ви знаходите себе у пошуку ідеального рішення для збереження і захисту ваших важливих документів та фотографій? Ламінування є надійним способом зберегти документи від зносу, забруднень та вологості. Якщо ви шукаєте найвищу якість плівок для ламінування, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми розкажемо вам про найкращі місця, де можна придбати плівки для ламінування, які гарантовано забезпечать вам бездоганний результат.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією