Популярне

Спритність пальців і ніякого шахрайства. Що подивитися усією сім’єю?

Шукаючи фільм для недільного перегляду, нещодавно натрапила на досить цікавий екземпляр. Якщо Ви вірите в силу магії і фокусів, тоді фільм «Ілюзія обману» саме для Вас. Незрозумілим залишається лише одне – чому саме так назвали україномовну версію, адже оригінальна назва «Now You See Me», дослівно звучить, як:  «Тепер ти мене бачиш».

Детективний трилер американського виробництва, що надійшов до прокату в травні 2013 року, приніс творцям у п’ять разів більше прибутків, ніж вони на нього витратили.  А це є досить непоганим показником, якщо зважати, що критики назвали його «гнилим помідором».
Над стрічкою працював Луї Летер’є – молодий французький режисер, який навчався в Америці. Його  праці «Перевізник», «Неймовірний Халк», «Битва Титанів» і «Гнів Титанів» сколихнули світ. Щодо акторського складу, то він досить непоганий: Джессі Айзенберг, Марк Руфало, Вуді Гаррельсон, Мелані Лоран, Айла Фішер, Дейв Франко, Майкл Кейн і Морган Фрімен. Останній, популярний  завдяки ролям у таких стрічках, як: «Зіткнення з безоднею», «Еван Всемогутній» і «Темний лицар повертається».
Сюжет фільму сценаристи, Ед Соломон, Боаз Якін і Едвард Рікорт, написали на основі історії Боаза Якіна і Едварда Рікорта.
У зав’язці ми знайомимося із чотирма фокусниками Майклом, Хенлі,  Джеком і Меррітом – «вершниками», яких з певною метою вибрала одна таємна організація. Далі все відбувається просто – на наших очах вони виконують неймовірні операції, як-от, викрадають гроші з одних рахунків і переносять зовсім на інші. Потім з’ясується, що частиною грандіозного плану є повернення всіх виплат людям, які постраждали від природного катаклізму. Потерпілі були застраховані в одній і тій же компанії, а вона грошових відшкодувань мало того, що не повернула, так ще й обдурила і без того бідних американців. Фокусники намагаються повернути оптимізм і справедливість у світ. Сюжет настільки закручений, що до кінця залишається загадкою: хто друг, а хто ворог, кому можна вірити, а до кого краще не звертатися…
Доречним буде похвалити усіх творців фільму за те, що зуміли витримати інтригу до кінця. Адже така сюжетна лінія змушує працювати дедуктивне мислення, логіку та уяву. Це один з тих типів кінематографії, коли глядач не може залишитися байдужим під час перегляду стрічки.

Шукайте продовження, яке вразить не менше.

Юлія Лесів
Всі статті автора

7+Я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією